Lyt til artiklen:

Case IH er igen klar til at deltage på landbrugsmaskinmesser

00:00
Hastighed: ???x
01:45

Mens Case IH i disse dage deltager i Farm Progress Show i USA, fortæller producenten, at man også er klar til at deltage i de europæiske maskinmesser i resten af 2021 samt i 2022.

Case IH fortæller, at man begynder med Innov-Agri i Frankrig fra 7. til 9. september 2021, og derefter Belgiens største indendørs internationale messe for landbruget og den grønne sektor finder sted på Brussels Expo fra 7. til 12. december.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2022 gælder det FIMA 2022 fra 8. til 12. februar i Spanien samt Agritechnica i Hannover i Tyskland fra den 27. februar til 5. marts 2022, og senere på året Sima-messen i Paris samt en udstilling i Østrig.

- Jeg er begejstret for, at Case IH igen vil udstille på landbrugsmesser i hele Europa, fortæller Ville Mansikkamäki, Vice President hos Case IH Europe.

- Tidligere i år, hvor der var meget strenge Corona-krav, organiserede vi Youniverse, som blev den første digitale messe med landbrugsmaskiner fra os.

Han fortæller, at man fik gode erfaringer med Youniverse, men at man hos Case IH er klar over, at digitale begivenheder ikke kan erstatte det personlige møde fra messer. Han fortæller, at på Agritechnica vil man anvende et nyt hybrid-format, der kombinerer den fysiske begivenhed med den digitale platform:

- Dette vil gøre os i stand til at nå ud til alle dem, som ikke har mulighed for at deltage i den fysiske messe, så de kan være med og opleve Case IH nyheder direkte, uanset hvor de er, fortæller Ville Mansikkamäki.