Automatisk oplæsning:

Qudrant-serien gøres kraftigere

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Med pick-up fra Jaguar-serien og ballekammer forstærket med HD-komponenter lover Claas kraftigere Qudrant til høsten 2022.

Evolution bliver tilnavnet på den nyeste Qudrant-serie af bigballepressere fra Claas med ballemånene 120x90 centimeter. Ét af de opdateret områder på Qudrant-serie er pick-uppen, som er udviklet efter Jaguar-serien. Claas kalder pick-uppen for HD, og det betyder blandt andet, at der er kommet kulisse-styr i begge sider, der er tale om en kraftigere konstruktion, og så er der kommet en ekstra række pick-up fjedre, så der nu sidder fem rækker. Claas fortæller, at det blandt andet betyder, at pick-up'en kan rotere langsommere, mens hastigheden på rullen over pick-up'en er øget og dermed kan der opnåes en højere opsamler-kapacitet.

rich-media-1
Den nye pick-up har fået en række pick-up fjedre mere, så der nu er fem. Foto: Claas.
rich-media-2
Pick-uppen er designet efter Jaguar-finsnitteren, hvilket blandt andet betyder kulisse-styr i begge sider. Foto: Claas.

Kraftigere ballekanal

Claas har også opdateret ballekammeret på presseren, og det er nu muligt at få forskellige HD-pakker til ballekanalen, alt afhængig af, hvad der skal presses.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Claas forventer, at det blandt andet giver en højere balletæthed og dermed flere kg der kan bankes sammen i timen.

Software'en i presseren er også ændret, så presseren reagere hurtigere, og dermed skulle kunne lave mere ensartet baller, ifølge Claas.

rich-media-3
Claas forventer større kapacitet og flere kg i hver balle med den nye Qudrant-serie. Foto: Claas.