Automatisk oplæsning:

Op til 18 meters arbejdsbredde i ny græsmarknedfælder

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Hollandske Vredo er klar med to ny topmodeller i deres græsmarknedfælderprogram på 15 og 18 meters arbejdsbredde.

Profi XL bliver navnet på den nye kraftige serie af grænsmarknedfældere fra hollandske Vredo, som er en videre udvikling af Profi-serien, som på nuværende tidspunkt går op til 12 meter arbejdsbredde.

På den nye Profi XL med 15 meters arbejdsbredde er der tale om en nedfælder, som foldes ind- og ud i fem led, mens den 18 meter version foldes ind- og ud i syv led.

Der er tale om en ret unik måde, som nedfælderne foldes ind- og ud på, og det kan nærstuderes i filmen herunder - eller ved at klikke på linket HER

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Der kan enten monteres enkelt- eller dobbelt skiveskær på nedfælderne, hvor der i begge versioner er tale om 18,5 centimeter mellem discene. Nedfælderne i Profi XL-serien, kan ligesom på Profi-serien udstyres med dryp-stop system, som enten fungere hydraulisk eller med luft.

Vælges luft-løsningen er der mulighed for at få nedfælderne udstyret med sektionskontrol, som kan styres over GPS. På den 15 meter version er der tale om 20 sektioner på 75 centimeter, mens der på den 18 meter version er tale om 24 sektioner på hver 75 centimeter.

Fordeler mæssigt levees de med 48 hullers Vogelsang lodrette fordelere

rich-media-2
Der er tale om et ret unikt ind- og udfoldningssystem på de nye nedfældere. Foto: Vredo.
rich-media-3
Der er tale om et ret unikt ind- og udfoldningssystem på de nye nedfældere. Foto: Vredo.