Automatisk oplæsning:

Dansk koblingssystem forbedrer effektivitet og sikkerhed

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Danske Siwi har udviklet et fuldautomatisk koblingssystem, der giver mulighed for vognskift på under 30 sekunder direkte fra traktorens førerhus. Uden mennesker mellem maskiner forbedrer teknologien sikkerhed, sparer tid og arbejdskraft og reducerer CO2 udledning fra landbruget.

Siwi Maskiner har for alvor fået vind i sejlene i og udenfor Danmark. Siwi er det første system, der sammenkobler alle funktioner i en arbejdsgang uden, at brugeren behøver at forlade førerhuset, skriver Siwi i en pressemeddelelse.

Af samme grund begynder landmænd i Danmark og resten af verden at få øje på den danske iværksættervirksomheds fuldautomatiske koblingssystem:

- I landbruget er til- og frakobling både en tidskrævende og farlig arbejdsopgave. Siwi Combi-Hitch gør det muligt at arbejde alene i marken for landmænd og maskinstationer, fordi de ved hjælp af hydraulik og en kontrolboks kan lave vognskift direkte fra traktorens førerhus på under 30 sekunder og til- og frakoble redskaber på under fem sekunder. På den vis kan de effektivisere og reducere brugen af arbejdskraft. Siwi handler også meget om sikkerhed, fordi du undgår mennesker mellem maskinerne via fuldautomatisk sammenkobling. Samtidig reduceres CO2 udledningen fra landbruget. Så Siwi Combi-Hitch kan gøre en reel positiv forskel for landmænd i Danmark og resten af verden, siger Steen N. Jensen, Salgs- og Marketingdirektør hos Siwi Maskiner.

Siwi oplever positiv feedback fra de første danske og internationale kunder, der rapporterer om en øget effektivitet på op til 25 procent. Det skyldes også, at Siwi's hitch-teknologi kan bruges på store maskiner op til 450 hestekræfter, hvor andre systemer på markedet primært er lavet til mindre traktorer med skift af små trailere og værktøjer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce