Automatisk oplæsning:

Ny kabine på røde teleskoplæssere

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Massey Ferguson introducerer en ny TH-teleskoplæsserserie, med blandt andet en ny kabine.

Der er seks modeller i den nye MF TH-serie, der starter med MF TH6030 og går op til MF TH8043, som har en løftekapacitet på op til 4.300 kg og en løftehøjde på 7,5 meter, opdateres med blandt andet ny kabine.

Der er desuden lavet forbedringer på den hydrostatiske transmission.

TH-serien er fuldstændig transformeret. Nu er den udstyret med et nyt førerhus med bedre komfort og mere automatisering, fortæller Thierry Lhotte, vicepræsident og administrerende direktør Massey Ferguson, Europa og Mellemøsten.

Alle modeller drives af en firecylindret 3,4 liters Stage V-motor, med en effekt på 135 hestekræfter i MF TH6534, MF TH7038 og MF TH8043, og 100 hestekræfter på de øvrige modeller.

rich-media-1
Alle modeller har en 3,4 liters motor under den røde motorhjelm. Foto: Massey Ferguson.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ny kabine

Den nye kabine er blevet opdateret med blandt andet en bredere døråbning og så er lyd-niveauet blevet sænket, og ifølge Massey Ferguson er der tale om en reduktion på 1,5 dB(A) på vej og op til 2-3 dB(A) under læsning.

Kabinen er desuden udstyret med opvarmet sæde, der kommer fra MF-traktorer, der har automatisk højde- og vægtjustering.

Alle teleskoplæssere i MF TH-serien er med det samme MF Power Control-vendegearshåndtag som den der bruges på alle MF-traktorer.

rich-media-2
Den nye kabine har fået reduceret lydniveauet i følge Massey Ferguson. Foto: Massey Ferguson.

En ny standardmonteret fem tommer farveterminal viser information om maskinen og det er blandt andet herfra man vælger hjulstyring, som eksempelvis krabbestyring.

Der kan desuden tilvælges en syv tommer terminal, hvor endnu flere justeringer på maskinen kan foretages, og hvor det også bliver muligt at tilkoble sin telefon over Bluetooth.

rich-media-3
Der kan enten vælges en fem eller syv tommer terminal i den nye kabine. Foto: Massey Ferguson.