Automatisk oplæsning:

CNH køber GPS-teknologigigant

00:00
Hastighed: ???x
00:00

CNH-koncernen med mærkerne Case IH og New Holland under sig har købt Raven Industries.

Ved udgangen af fjedre kvartal i år vil CNH Industrial have overtaget 100 procent af Raven Industries. Det melder koncernen ud her til morgen.

- Præcisionslandbrug og autonomi er vigtige komponenter i vores strategi for at hjælpe vores kunder med at nå det næste niveau og frigøre det virkelige potentiale i deres aktiviteter, fortæller Scott Wine, administrerende direktør, CNH Industrial.

- Raven har været en pioner inden for præcisionslandbrug i årtier, og det giver os et væsentligt boost til vores egne kapaciteter. Denne overtagelse understreger vores forpligtelse til at forbedre vores præcisions-portefølje og stemmer overens med vores digitale transformationsstrategi. Kombinationen af ​​Ravens teknologier og CNH Industris stærke nuværende og nye produktportefølje vil give vores kunder nye, tilsluttede teknologier, der gør det muligt for dem at være mere produktive og effektive, fortæller Scott Wine.

- Vores bestyrelse og ledelse er begejstrede for dette partnerskab, og hvad det betyder for vores fremtid, fortæller Dan Rykhus, administrerende direktør for Raven Industries.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- I 65 år har vores firma forpligtet sig til at løse store udfordringer. En del af dette engagement inkluderer levering af banebrydende innovation ved at udvikle og investere i vores kernefunktioner og teknologi. Ved at komme sammen med CNH Industrial mener vi, at vi yderligere vil fremskynde den vej såvel som at bringe enorme muligheder og værdi for vores kunder - endnu en gang at opfylde vores mål om at løse store udfordringer. Vores forhold til CNH Industrial er blevet udvidet i årtier, og vi har en dyb respekt for hinanden og et fælles engagement i at transformere landbrugspraksis over hele verden. Vi ser frem til, at CNH Industrial kan udnytte Ravens talent.

Raven Industries har hovedkontor i Sioux Falls, South Dakota