Automatisk oplæsning:

Maskintour Vestsjælland er klar fredag

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Maskinhandlere på Vestsjælland går sammen om at arrangere Maskintour med tre besøg på stribe.

Saltbæk Agro, Rasmus Degn og Koldsø Smede og Maskinservice holder fredag den 18 juni åbent hus fra 10-18 på Maskintour Vestsjælland, som er et alternativ til det aflyste Roskilde Dyrskue, hvor virksomhederne plejer at være repræsenteret.

- Det er i sagens natur et set-up, hvor vi håber på stor opbakning. Vi er klar til at tage imod nye som gamle kunder, siger Kjeld Olesen, Saltbæk Agro, som udstiller Pöttinger maskiner, Palmse halm-, korn- og entreprenørvogne samt Concept slagleklippere og Cub Cadet havetraktorer på dagen.

De tre maskinhandlere har traditionen tro udstillet på Roskilde Dyrskue, der i år er aflyst for andet år i træk.

- Jeg tror både vores kunder og vi savner at møde mennesker i branchen og se, hvad der rører sig. Sidst vi havde åbent hus var i februar 2020, siden har meget været lukket ned på grund af covid-19. Med Maskintouren har vi mulighed for igen at invitere indenfor, hilse på og præsentere vores kunder for nye produkter og gode tilbud, fortæller Kjeld Olesen, Saltbæk Agro i Slagelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Jepser Koldsø fik ideen til Maskintour. Han har ladet sig inspirere af et lignede arrangement i Nordjylland, hvor flere forhandlere er gået sammen om et fælles åbent hus.

De tre maskinhandlere ligger placeret inden for en radius af 20 kilometer på Vestsjælland, så kunderne har mulighed for at afsætte dagen og besøge alle tre på stribe.

På touren præsenterer Saltbæk Agro i Slagelse blandt andet nye Pöttinger-maskiner og vogne fra Palmse. Rasmus Degn i Høng viser blandt andet Valtra traktorer og Amazone redskaber. Koldsø Smede-og Maskinservice viser blandt andet Ovlac-plove og Jema kornudstyr.