Lyt til artiklen:

Ny Pöttinger maskinpark til HB Maskinservice

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Kjeld Olesen, Saltbæk Agro, og Claus Hansen, fra Pöttinger, har været på opstartsmission i Holbæk hos ejer Simon Schkliaroff.

Vanen tro er en af serviceteknikerne fra Pöttinger med ude hos kunderne, når de nye maskiner skal tages i brug, for at sikre introduktion på bedste vis, fortæller Kjeld Olesen, Saltbæk Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidste sommer købte HB Maskinservice et Palmes kærretræk af Saltbæk Agro, og i år har de så valgt at fortsætte samarbejdet ved skifte al deres græsudstyr til Pöttinger.

- Det er mange detaljer på de nye maskiner, der har været medvirkende til at skifte mærke. Blandt andet fuldsvejsede knivbjælke, opbevaringsmuligheder til knive, og hydraulisk aflastning på slåmaskinerne er blot nogle af detaljerne, siger Simon Schkliaroff, indehaver af HB Maskinservice.

Rotorriverne er udstyret med et ekstra Multifast-hjul foran rotorerne der giver mere stabilitet, og sikrer mindre jord og råaske i materialet. Betjeningsvenligheden af de nye maskiner letter arbejdet ude i marken, når der er fart på, skriver Saltbæk Agro i en pressemeddelelse.

Den nye maskinpark hos HB Maskinservice består af to skårlæggere: Novacat 351 ED og Novacat 352 ED. 2 Rotorriver: TOP 422 og 762 samt 1 rotorvender HIT 8.91.