Lyt til artiklen:

Deutz-Fahr fortsætter udviklingen af egne trinløse transmissioner

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Sidste år kunne Deutz-Fahr præsenterer den nye 8-serie med blandt andet producentens egen trinløse transmission. Denne udvikling fortsætter, idet Deutz-Fahr netop har præsenteret den næste generation af 7-serien.

Her er den velkendte tyske ZF-transmission nu blevet udskiftet med Deutz-Fahrs egen SDF-transmission, som for chaufføren, køres på præcis samme måde som ZF-transmissionen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indtil videre præsenteres den nye 7-serie blot i én udgave i form af 7250 TTV, men dog i to forskellige versioner, hvor den ene har tilnavnet HD.

HD står for Heavy Duty, og i denne version kan traktoren laste og trække mere - helt op til 16 ton egenvægt, hvilket er 500 kg mere end den standard 7250 TTV. Desuden kan HD-versionen løfte 1 ton mere i trepunktsliften i bag, som tager imponerende 11 ton.

Den nye 7-serie kan desuden monteres med højere dæk, hvor bagdækkene nu kan få en diameter på 2,05 meter. Deutz-Fahr fortæller, at med 600/65R30 fordæk er venderadius blevet reduceret med næsten to meter.

Leverandør af motor er fortsat Deutz AG, men på den nye serie er serviceintervallet forøget til 1.000 timer for motorolie og 2.000 timer for hydraulik- og transmissionsolie.