Lyt til artiklen:

Grimme optimerer indlagringstanke

00:00
Hastighed: ???x
01:27

For at kunne sortere forskellige størrelser ved indlagring og behandling af kartofler og løg, anvendes såkaldte netsorterer. Som tilvalg kan den nye netsorterer WG900 integreres fast i indlagringstankene RH12Combi, RH20Combi og RH24Combi. Denne kombination giver mulighed for produktmodtagelse, jordfraskillelse og sortering i to fraktioner med kun en maskine i ét optimalt produktflow i en lige linje.

Samletransportbånd

For at opnå en mere fleksibel anvendelse af indlagringstankene RH 20 og RH 24 udstyret med jordfraskilnings- og fraktioneringsenhed, kan PU-valserne i fraktioneringsenheden ikke blot anvendes til størrelsessortering men også til afrensning af vedhæftende jord under vanskelige, klæbrige jordbetingelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her tilbagefører et samletransportbånd, (Option) de frasorterede sten og jordknolde med mere, retur til jordbåndet. (Hvis fraktioneringsenheden anvendes til jordfraskilning) Fordelen er, at der blot er behov for ét efterfølgende transportbånd til affaldstransport væk fra maskinen, eventuelt op i en vogn.

Skal fraktioneringsenheden udelukkende bruges til størrelsessortering, kan fraktioneringsbåndet enkelt skubbes ud over affaldsbåndet. Tilbageføringsbåndet er anbragt inden for maskinens bredde og er hermed beskyttet mod beskadigelse ved transport.