Automatisk oplæsning:

Anker Bjerre er kåret til årets GreenTec forhandler

00:00
Hastighed: ???x
00:00

GreenTec har kåret årets forhandler i Danmark for 2020, hvilket blev Anker Bjerre A/S i Holstebro.

Anker Bjerre har vist stort engagement over for GreenTec og udnyttet deres markedspotentiale til det fulde. Anker Bjerre er en yderst professionel virksomhed, der leverer fremragende service til sine kunder. Kommunikation er altid god og fokuseret på at finde løsninger i stedet for forhindringer, skriver GreenTec i en pressemeddelelse.

- I 2020 har Anker Bjerre taget deres forretning til nye højder, hvilket har givet fantastiske salgsresultater. Der er kommet mere fokus på GreenTec maskiner, hvilket har øget omsætningen betydeligt. Tinus Madsen fra Anker Bjerre står altid klar til at give kunderne en god rådgivning og service. Anker Bjerre følger også markedet tæt og er gode til at sørge for, at de har maskiner på lager, så de hurtigt kan hjælpe deres kunder videre, skriver GreenTec som begrundelse for prisen.

Anker Bjerre bliver ved med at udvikle og udvide forretningen gennem salgs- og marketingaktiviteter. GreenTec lade det ikke gå ubemærket hen, og vi er nødt til at belønne jeres initiativ og entusiasme. Det er derfor, at Anker Bjerre er årets GreenTec forhandler.