Automatisk oplæsning:

Dobbelt opblanding på tandharver

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Materialet kastes fremad i stedet for opad, hvilket tvinger materialet til at passere tanden to gange på ny ledeskinne-opdatering på Väderstad-harver.

MixIn ledeskinne hedder Väderstads nyhed på Swift, Cultus, Opus og TopDown harverne, som i følge den svenske producent af såteknik og jordbearbejdningsudstyr forbedrer maskinens blandingskapacitet. MixIn-skinnen kaster materialet fremad i stedet for opad, hvilket tvinger materialet til at passere tanden to gange, og ifølge Väderstad fordobler det blandingsintensiteten både i dybden og længden.

- MixIn skinnen skaber en fremadgående bevægelse af jorden, som giver en øget fordeling af afgrøderesterne i længderetningen. Den nivellerer også ujævne områder af marken, som eksempelvis hjulspor, hvilket mindsker behovet for efterfølgende nivelleringstræk og sparer således landmanden både tid og brændstof, fortæller Magnus Samuelsson, som er konceptudvikler hos Väderstad.

- Med 50 millimeter i bunden og 80 millimeter i toppen, eller 80 millimeter nederst og 120 millimeter øverst, opnår man også forbedret knusning af klumper i tungere jorde. De nye MixIn ledeskinner er endnu et skridt i vore bestræbelser på at tilbyde landmændene de bedste forhold til en enestående fremspiring, siger Magnus Samuelsson.

De nye MixIn ledeskinner 50/80mm og 80/120mm er fremstillet i svensk stål og produceret på Väderstads egen fabrik med i Överum, Sverige. De er tilgængelige for Swift, Cultus, Opus og TopDown fra 2021.

rich-media-1
De nye MixIn ledeskinner 50/80mm og 80/120mm er fremstillet i svensk stål og produceret på Väderstads egen fabrik med i Överum, Sverige. De er tilgængelige for Swift, Cultus, Opus og TopDown fra 2021. Foto: Väderstad.