Automatisk oplæsning:

Bogballe: Reduktion i arealet med efterafgrøder er kun et klik væk

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Bogballe har netop frigivet en opdatering af vores Navi App-GPS, så den opfylder dokumentationskravene i forhold til at opnå reduktion i arealet med efterafgrøder.

Der er gode nyheder til dem, der allerede har en Bogballe-spreder med tablet-baseret Navi Com-GPS i maskinhuset. Med en enkel softwareopdatering opfylder sprederen nemlig kravene til den nye bekendtgørelse vedrørende reduktion i arealet af efterafgrøder, skriver Bogballe i en pressemeddelelse.

- Vi har netop frigivet en opdatering af vores Navi App-GPS, så den opfylder dokumentationskravene i forhold til at opnå reduktion i arealet med efterafgrøder, forlyder det fra Michael Lond fra Bogballe.

Den nye version af app'en er i stand til at logge data, der viser, hvor gødningen er tilført. Dokumentationen gemmes på tablet'en som en shape fil, hvilket er det, der stilles krav om for at opfylde dokumentationskravene.

- Så nu er der penge at tjene, hvis du bruger præcisionsjordbrug på bedriften. Alene reduktionen i omkostningerne til etablering af efterafgrøder gør brugen af tildelingskort interessant. I tillæg kommer ikke uvæsentlige sidegevinster som muligheden for merudbytte, en mere ensartet afgrødekvalitet, mindre lejesæd og større kapacitet på mejetærskeren i høsten. Så alt i alt er det en god forretning for den enkelte landmand at komme i gang med præcisionsjordbrug, fortæller Michael Lond.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Har man allerede en spreder med Navi Com, kræver det blot en opdatering af Bogballes app for at komme i gang - opdateringen er gratis og hentes via Google Play.