Automatisk oplæsning:

Weidemann-service på plads på Bornholm

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Munkedal Service er ny servicepartner for Weidemann-importøren Stemas A/S

Den danske importør og forhandler af Weidemann-læssemaskiner og Wacker Neusons store produktprogram, Stemas A/S, har sikret sig en veletableret servicepartner på Bornholm. Det er Munkedal Service ved Vestermarie med Flemming Kofod som indehaver, der fremover servicerer øens ganske store flåde af Weidemann-læssere og Wacker Neuson-maskiner, skriver Stemas i en pressemeddelelse.

- Jeg skønner, at der er mellem 100 og 120 Weidemann-læssere på Bornholm, og dem vil vi naturligvis gerne gøre vores til at holde kørende optimalt. For at sikre hurtig og effektiv service har jeg ansat Tom Henrik Nielsen, som tidligere har været hos Lars-Henrik Videslet Hansen, der har solgt Weidemann-maskiner fra sit firma, L. H. Bornholm. Så Tom Henrik har stor erfaring i at skrue i Weidemann, fortæller den nye Stemas-servicepartner.

Selv er han 36 år og har en halv snes år på bagen med selvstændig maskinservice. Foruden at tage sig af det servicemæssige ved produkterne, er det planen, at Flemming Kofod også skal ping-ponge med Stemas' salgskonsulent Jens Andersen i bestræbelserne for at få endnu flere af de tyske læssere ud til øens landmænd og entreprenører.

Godt potentiale

- Ellers er rollefordelingen, at Jens Andersen tager sig af salget af læssemaskinerne, hvorefter Munkedal Service klarer service og eftermarked, siger Flemming Kofod.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det samme gør sig gældende for det omfattende Wacker Neuson-program, som blandt andet omfatter komprimeringsgrej i alle størrelser og minidumpere både på hjul og larvebånd.

Salgskonsulent Jens Andersen ser frem til det nye samarbejde og er overbevist om, at der er basis for en solid udvidelse af Weidemann-flåden på Bornholm.

- Jeg tror, at der er et rigtig godt potentiale på øen, og vi har allerede aftale med en del potentielle kunder, der ønsker priser på specifikke maskiner. Flemming Kofod har et godt navn på hele Bornholm, og det befordrer naturligvis, at Stemas har en seriøs samarbejdspartner, som leverer god service, siger Jens Andersen.