Automatisk oplæsning:

Danske GPS-anlæg og tyve pågrebet i Tyskland

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Stjålne GPS-antenner og terminaler fra jysk maskinstation blev igår fundet i Tyskland, hvor en minibus med litauere blev pågrebet nær Berlin.

Til trods for endnu en nat med GPS-tyveri i det jyske fra New Holland-traktorer, så er det imellemtiden lykkes at pågribe friskt stjålne GPS-antenner og terminaler fra en jysk maskinstation i Tyskland.

Natten til mandag havde Fastrup Maskinstation indbrud, hvor der blev stjålet fire GPS-antenner og fem skærme fra New Holland-traktorer. Alle sæt blev torsdag aften fundet i Tyskland, hvor en minibus med otte litauere blev pågrebet nær Berlin med kurs mod Polen.

- Det er dejligt at se vores udstyr fungerer, fortæller Sune Andersen, slagschef hos GS Group, som blandt andet sælger GPS-sporingsudstyr til GPS-antenner, og det var netop det, som førte til pågribelse af de østeuropæiske tyve.

- Vi har haft mulighed for at følge stjålne genstande, og sammen med tysk politi kunne vi nær Berlin pågribe tyvene, som i øvrigt havde mange andre tyvekoster end blot antenner, fortæller han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce