Automatisk oplæsning:

Valtra-app hæver frontlæsserstyringen til nyt niveau

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Precision Lift & Load-appen bringer styring af frontlæsseren til et nyt niveau

Valtras omfattende erfaring med fabriksmonterede frontlæssere kulminerer i år med en ny styringsoplevelse af frontlæsseren. Sammen med deres 5. generation af traktorer lancerer Valtra den helt nye Precision Lift & Load-app til SmartTouch-modeller i G-, N- og T-serien.

Precision Lift & Load bringer frontlæsserarbejde op på et nyt niveau og styrker Valtras position yderligere som den foretrukne frontlæssertraktor og udvikler af brugervenlige teknologiløsninger. Den nye app gør det muligt for traktorføreren at bruge og måle læsseopgaver på en helt ny måde.

Præcisionsarbejdet forbedres betydeligt af frontlæsserens vægtfunktion, som vejer læssene af forskellige materialer, såsom vægten af høballer til fodring af dyr. App'en indsamler vejedata, og når opgaven er udført, kan operatøren overføre dataene til et Excel-regneark til faktureringsformål.

Appen forbedrer også arbejdsproduktiviteten og sikkerheden, da de øvre og nedre grænser for læsserens bevægelser og de maksimale vinkler kan indstilles, så læsseren automatisk stoppes, når grænserne nås. Der er også en brugervenlig rystefunktion, der hjælper føreren med at sikre, at der ikke er materiale tilbage i skovlen, for eksempel våd sne eller sand.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Appen betjenes fra touchskærmen på det prisvindende SmartTouch-armlæn og kræver ikke separate betjeningsknapper eller skærme. Det er nemmere at justere indstillingerne for Precision Lift & Load-appen end at bruge en smartphone, så føreren kan slappe af og nyde arbejdet, mens traktoren automatisk tager sig af alle frontlæsserens indstillinger.

Precision Lift & Load-funktioner til de forskellige frontlæsseropgaver kan gemmes som profiler i SmartTouch-brugerfladen. Før den samme opgave udføres igen, skal føreren blot vælge den bedst egnede indstilling fra profilerne.

rich-media-1
Øvre og nedre grænse, samt vinkel kan indstilles og begrænses efter ønske. Illustration: Valtra.

Tilpasset frontlæssertraktor

Modellerne i G-, N- og T-serien fås også med en tredje funktion, der f.eks. gør det muligt at bruge ballegrabber samtidigt og med det samme joystick som andre frontlæsserfunktioner. Dette muliggør også præcise og kontinuerlige bevægelser i stedet for blot at slå funktioner til eller fra. Den hydraulisk vipbare værktøjsholder, X-Tilt, fås som ekstraudstyr fra Valtra Unlimited, hvilket gør frontlæsserarbejde endnu mere præcist.

Precision Lift & Load-appen er tilgængelig fra efteråret som fabriksmonteret ekstraudstyr på traktorer i G-, N- og T-serien med det prisvindende SmartTouch-armlæn. Systemet vil også senere blive tilgængeligt som en eftermonteringspakke til 5. generation af SmartTouch-traktorer.