Automatisk oplæsning:

Valtra klar med 5. generation N- og T-serie

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Endnu smartere og endnu mere komfortabel - Valtras 5. generation af N- og T-serien er her

Efter lanceringen af G-serien sidste år og A-serien i begyndelsen af dette år fortsætter Valtra udviklingen ind i femte generation ved at introducere de nye traktorer i N- og T-serien, skriver Valtra i en pressemeddelelse.

Valtras 5. generation af traktorer er designet til at give kunden den bedst mulige traktoroplevelse.

- De nye traktorer ser ikke bare godt ud, de er også brugervenlige, de har mange nye smarte funktioner, og de er ekstremt komfortable at køre i. Vi har lavet masser af forbedringer i den nye serie baseret på kundefeedback vedrørende vores prisvindende fjerde generation af traktorer. Præcisionsjordbrug er grundlaget for den nye generation, og hver ny model fås med Valtra Connect, oplyser Mikko Lehikoinen, Vice President, Sales and Marketing.

N- og T-serien er fyldt med nye funktioner

Nydesignede førerhuse, et nyt udseende, nye transmissions- og motorfunktioner og et nyt smart display gør det nemt at bruge de nye maskiner og anvende smart landbrugsteknologi. En af de mest synlige nye funktioner på 5. generation af traktorer i N- og T-serien er displayet på A-stolpen, som erstatter det traditionelle instrumentpanel bag rattet, og hvor alle vigtige oplysninger nemt kan ses på farveskærmen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den øverste del af displayet viser altid standardoplysninger, som f.eks. kørehastighed, motoromdrejningstal og klokkeslæt. Nedenunder kan føreren vælge oplysninger til styring af traktoren og redskabet - præcist i det ønskede format. Displayet viser også oplysninger om radiostation og smartphone via Bluetooth.

rich-media-1
Der er flere opdateringer i kabinen, med blandt andet nyt ratkonsol og display på A-stolpen. Pressefoto: Valtra.

Det samme display kan også bruges i HiTech- og Active-modeller til at foretage alle motor-, hydraulik- og transmissionsindstillinger. Displayet viser alle indstillinger og stadier tydeligt, så føreren kan få meget mere ud af traktoren. På Versu- og Direct-modeller deler displayet på A-stolpen og SmartTouch opgaverne efter egnethed samt førerens foretrukne indstillinger.

Ratstammen er helt ny, og det er nu nemmere at justere rattets position. Frem/bak-gearskiftegreb er blevet opdateret, hvilket nu gør det nemmere at skifte retning, når der skiftes mellem forskellige betjeningsanordninger, som f.eks. SmartTouch armlæn eller TwinTrac-vendegear. Rattet er lidt større end tidligere, men stadig praktisk i størrelsen, hvilket er karakteristisk for Valtra-traktorer.

Det er nemt at starte i B- og C-hastighedsområderne, selv med tung last, takket være den nye Start Boost-funktion. Det er nu hurtigere at skifte mellem hastighedsområderne, hvilket især kan mærkes ved kørehastigheder.

Endnu smartere modeller

Omkring to ud af tre nye Valtra-traktorer er allerede i dag udstyret med automatiseret styring eller avancerede smarte landbrugsløsninger. Kunderne kan også specificere deres nye traktor i N- eller T-serien med Valtra Guide-autostyring og smarte landbrugsfunktioner som for eksempel Task Doc og sektionsstyring. Opgavedata kan overføres mellem traktor- og bedriftsstyringssoftware.

Den nye Auto U-Pilot kombinerer Valtras innovative foragerstyringssystem med Valtra Guide. Auto U-Pilot styrer redskabet med større præcision på forageren, hvilket reducerer behovet for førerens opmærksomhed og gør arbejdet lettere.

Antallet af softwaremuligheder stiger hurtigt med væksten af smarte landbrugsteknologier, og Valtra-kunder kan nemt opdatere de nyeste funktioner på deres SmartTouch-traktorer.

- Ny lovgivning, som f.eks. den europæiske grønne aftale, fremskynder behovet for præcisionsjordbrug, og landbruget vil forandre sig mere i de kommende år, end det har forandret sig i de seneste årtier. Vi mener, at præcisionsjordbrugsteknologi vil spille en afgørende rolle for at nå bæredygtighedsmål. En garanti for, at den rigtige teknologi anvendes på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, vil medvirke til at forbedre landbrugets produktivitet. Valtra er klar til at støtte landmændene i denne forandring, siger Mikko Lehikoinen.

Virtuel lancering

Valtra vil afsløre de nye modeller i en virtuel lancering den 16. april 2021 kl. 12:00 CET på www.valtralive.com/2021. For at markere Valtras 70-års jubilæum præsenteres den nye 5. generation af A-serien og Valtras Smart Farming-teknologi ligeledes ved begivenheden, samtidig med at Valtras succeshistorie til dato fejres.