Automatisk oplæsning:

Väderstad udvider sin forskningskapacitet

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Väderstad fortsætter med at investere i forskning og udvikling. I marts 2021 blev der indviet et nyt laboratorium til test af hydrauliske og andre komponenter i Väderstad.

Der stilles konstant stigende krav til morgendagens landbrug, og det forsøger man at imødegå hos Väderstad. Allerede i 2016 oprettede Väderstad et nyt laboratorium til såsystemer, som strækker sig over 280 kvadratmeter og giver mulighed for at genskabe forskellige miljøer og simulerede markforhold.

Og nu tager man næste skridt med et nyt laboratorium på 350 kvadratmeter i to etager til test af komponenter. Det skriver Väderstad i en pressemeddelelse.

Dette område indeholder en række fleksible testceller samt et hydraulisk laboratorium og værksted. Der har også været fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø med konferencerum, køkken, kontor og øvrige faciliteter.

- Med dette laboratorium sætter vi helt nye standarder for miljø og kapacitet. Systemtestteamet har udviklet det nye layout og har fået hjælp til den udvendige arkitektur og det indvendige design, så alle detaljer er i orden, fortæller Mikael Albrecht, Test Center Manager hos Väderstad i meddelelsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det nye komponentlaboratorium vil være en afgørende brik i puslespillet som en støtte til organisering af udviklingen af bedre hydrauliske komponenter og systemer. Der udføres allerede test til support af vore innovationsteams og kerneprodukter.

- Väderstad er i konstant vækst og vi producerer avancerede maskiner, som dækker en lang række tekniske områder. Blandt andet er vores simuleringskapacitet øget væsentligt over det seneste år og vi søger stadig nye kolleger til vores Finite Element Analysis (FEA) samt til arbejde indenfor test og design, siger Mikael Albrecht.