Lyt til artiklen:

CNHs holder sin egen elektroniske maskinudstilling

00:00
Hastighed: ???x
01:28

CNH-koncernen med mærkerne New Holland og Case IH under paraplyen afholder i april sin helt egen elektroniske maskinudstilling med navnet Youniverse.

Producenten nævner, at Youniverse bliver den første, digitale messe for landbrugsmaskiner designet specielt til brugeren på den anden side af computer-skærmen, uanset om der er tale om en maskinstation, landmand eller maskinhandler. Man fremhæver, at det ikke bare endnu en begivenhed med livestreaming eller et virtuelt showroom, men der kan forventes en intensiv infotainmentoplevelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forskellige fokuspunkter

Case IH vil fokusere på sine sidste nye produkter, traktorerne Quadtrac AFS Connect og Puma CVXDrive, sammen med Axial-Flow-mejetærskerne og storballepresseren LB436 HD, der vises ved hjælp af specielle 3D-præsentationer. Andre produkter i Case IH-serien vil også være en del af messen, og brugerne vil kunne udforske virksomhedens søstermærker, AgXtend-serien med moderne præcisionsteknologier samt FPT Industrial-drivlinjer.

Hos New Holland ligger fokus på Big Baler 1290 presseren samt den nye CH7.70 mejetærsker samt T6.160 Dynamic Command traktoren. Desuden fortæller New Holland, at der vil være fokus på New Holland-redskaber samt T6 methan-traktoren.