Automatisk oplæsning:

Servicen blev grundlaget for køb af ny Gehl læsser

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Valget faldt på en knækstyret teleskoplæsser fra Gehl, da mælkeproducent ved Rødekro skulle udskifte grej.

Martijn Berends driver en mælkeproduktion ved Rødekro på 230 køer plus opdræt. Han fik i efteråret 2020 leveret en ny Gehl ALT950, som runder 500 timer i marts måned.

Mælkeproducenten havde en traditionel teleskoplæsser af andet mærke, men synes der var for mange problemer med den. I foråret 2020 fik Martijn leveret en ny Gehl AL540, og da den store læssemaskine stod til udskiftning, valgte han at spørge Gehl importøren Stenderup A/S til råds, skriver Stenderup i en pressemeddelelse.

Efter lidt overvejelser og refleksioner over hvilke behov læssemaskinen skulle afdække med sælgeren fra Stenderup, faldt valget på Gehl ALT950.

Serviceaftale

Der var flere grunde til at Martijn valgte at købe Gehl, den første grund var at den service han havde fået på hans Gehl AL540 hos Stenderup A/S, var i top.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg tegnede en serviceaftale på min Gehl AL540, og via GPS kan værkføreren i Stenderup se, hvornår den skal have service. Montøren ringer typisk et par dage før og siger, at de kommer for at lave service. På den måde kender jeg mine omkostninger 110 procent på servicen, siger Martijn Berends.

Den andre grunde til at vælge Gehlen var blandt andet, at den var kvækstyret, hvilket gør at armen sidder i midten og at Gehl ALT950 løfter højt, samt at den må trække 20 tons på vejen.

Fra førersædet på Gehlen

- Da jeg havde bestilt Gehlen, bestilte jeg med det samme en strømaskine til læsseren, som bliver monteret foran og drives via hydraulik, fortæller Martijn.

Udover at bruge den til at strø har Martijn fået monteret hitchkrog, som gør at han kan hente halm, wrapballer, roer og bruge den til hans kreaturvogn.

Det hele er med til at spare timer på traktoren, da han slipper for at spænde mixervognen fra hver dag for at klare diverse opgaver.

- Gehl ALT950 er godt udstyret fra fabrikken, blandt andet er der monteret kamera til hitchkrogen, fuld LED-lys, mange ekstra indstillinger på maskinen og ikke mindst et højt olieflow på 158 L/min som er kontinuerlig hvilket passer perfekt til en arbejdsopgave som for eksempel strøning, fortæller Stenderup.

Servicen blev afgørende

Martijn havde allerede en serviceaftale på Gehl AL540 og ønskede det samme på Gehl ALT950.

- Udover at jeg kender mine omkostninger på servicen, får jeg også tre års fabriksgaranti, fortæller Martijn.

Det foregår på den måde, at man betaler en fast timepris og via GPS-tracker kan Stenderup løbende finde ud af hvor mange timer de enkelte maskiner har kørt. På den måde skal Martijn ikke selv huske på at få det serviceret, men kan faktisk koncentrere sig om andre ting i for eksempel stalden.

Stenderup A/S ved Rødding er importør af Gehl i Danmark og Norge.