Automatisk oplæsning:

Ny undervogn på Baastrup

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Baastrupvognen relancerer den kendte CTS 24 Newline containervogn med en markant forbedret undervogn

I 2017 lancerede Baastrup CTS 24 Newline, der var en helt ny konstruktion hvor både forreste og bagerste aksel var medstyrende og låsbare.
Der viste sig at der var udfordringer, når vognen skulle køre med høje græssider i bakket terræn, hvilket sendte ingeniørerne tilbage til arbejdsbordet.

- Med et rumindhold på 43,5 kubikmeter og 26,5 tommer hjul, kræver det stabilitet og en god affjedring, samt korrekt placerede aksler.
For at imødekomme de tekniske udfordringer der opstod ved denne sammensætning, har ingeniørerne hos Baastrup/NT Group haft travlt med ændringer og tests, siger Christian Winther, salgschef hos Baastrup.

Ingeniørerne har udviklet og forbedret undervognen, ved at lave væsentlige ændringer på området omkring aksler og fjederplaceringer.
Det er sket ved hjælp af nøje beregninger og praktiske test.

rich-media-1
Væsentlige ændringer på placering af aksler og fjedrebeslag, har har gjort CTS 24 Newline vognen markant mere stabil med store hjul og græssider. Foto: Baastrup.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Testet i 2020

Den nye 2020 model Baastrup CTS 24 New Line containervogn er blevet testet i efteråret hos en maskinstation der havde en af de oprindelige CTS 24 New Line vogne. Da begge vogne har kørt på samme marker under samme forhold, har maskinstationen accepteret denne nye og forbedrede vogn.

Kan Tempo 40 godkendes

Vognen er udstyret med kraftige hydrauliske bremser og ALB-ventil, og med hjul som standard på 22,5 tommer.

ALB-ventilen sørger for at bremsekraften doseres korrekt, i forhold til lastens vægt, og giver en sikkerhed for at køretøjet kan bremses affektivt og jævnt, uanset lastmængde.

Denne nye CTS24 New Line vogn kan udstyres med andre hjul op til en størrelse på 26,5 tommer uden dette har indflydelse på bremseevnen.

Tekniske specifikationer

Ladlængde: 7,75 meter.

Ladbredde: 2,18 til 2,23 meter. (konisk for lettere aflæsning)

Ladhøjde standard: 1,7 meter.

Rumindhold standard: 29,6 kubikmeter.

Rumindhold m/0,8 meter græssider: 43,5 kubikmeter.

Hydraulisk affjedret trækstang er standard.

Rullepresenning kan leveres i flere varianter.

Forskellige dækstørrelser og fabrikater kan monteres som ekstra tilvalg.