Lyt til artiklen:

Dansker udpeget til Lelys bestyrelse

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Lelys nyligt stiftede Supervisory Board er nu fuldendt med udnævnelsen af Lisbet Thyge Frandsen som det fjerde og sidste medlem, skriver Lely i en pressemeddelelse.

Lisbet Thyge Frandsen har omfattende bestyrelseserfaring fra en række bestyrelsesposter inden for industri, IT, robotteknologi og rådgivende ingeniørvirksomhed, i både store internationale virksomheder og mindre vækstvirksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er utroligt glade for udnævnelsen af Lisbet Thyge Frandsen, siger formand for Lelys Supervisory Board, Alexander van der Lely.

- Lisbet matcher perfekt vores specificerede profil med hendes store
erfaring som bestyrelsesmedlem og rådgiver i lignende brancher. Hun har skabt resultater inden for virksomhedsstrategi, forretningsudvikling, digitalisering, transformation og skabelse af bæredygtige forretningsresultater ved at sikre virksomhedens formål, værdier og kultur, udtaler han.

Lisbet Thyge Frandsen er uddannet civilingeniør og har mere end 30 års ledelseserfaring, senest som Group Senior Vice
President i Grundfos, og før det som CEO i BDO Danmark og Group Holistic Officer i Rambøll. Lisbet sidder i bestyrelserne for Industriens Fond og Nine A/S, og hun underviser desuden på
bestyrelsesuddannelsen på Copenhagen Business School.

Lelys Supervisory Board skal hjælpe med at sikre, at Lely fortsætter med at være en sund familievirksomhed, samt skal observere de politikker som Lelys Executive Board udfører, og skal fungere som
sparringspartner og rådgiver for dem. De andre medlemmer af Lelys Supervisory Board er:

- Alexander van der Lely, formand
- Dirk de Groot
- John Quist