Lyt til artiklen:

Valtra fejrer 70 år med store nyheder

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Valtra ser de sidste 10 år som en kæmpe vendepunkt for Valtra, især 5. generation af traktorserierne har rykket Valtra op på et højere niveau.

Valtra G-serie blev lanceret i 2020, kåret som Best Utility Tractor of The Year 2021.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

44 procent af alle solgte traktorer, blev valgt med Smart Touch løsningen i 2020.

Der var 143 procent forøgelse af Valtra Connect traktorer, og Valtra er klar til at fortsætte med Connect til et højere niveau for brugere og service forbindelse.

Jubilæumsmodeller

Valtra har allerede nu rullet de første 70 års jubilæumsmodeller ud til forhandlerne.

Jubilæumsmodellerne vil være at finde i T-serien med special rød lakering, sorte fælge, tonede ruder, lædersæde og rat med røde syninger og flere 70 års emblemer på traktoren.

A-serie 5. generation

Fornyelse af A-serien med nyt design, ny Hi-Tech2 transmission fra A75-A95 hk. Der er nu automatisk hovedafbryder styret af chip i nøglen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der kan vælges imellem en basis model med manuel gearskifte, og Hi-Tech med elektronisk skifte. Alle modeller i A-serien er med Stage-V motorer, og med LED lygter i bag.

Flere nyheder i 2021

Valtra lancerer flere nyheder i løbet af 2021, og forhåbentlig en god afslutning på 70 års jubilæumsåret med Agritechnica i efteråret.

Nye investeringer på fabrikken

Nyt logostikcenter på fabrikken i Suolahti, Finland. Tilbygningen er på 10.000 m2, svarende til 100.000 m3 lagerplads. Centeret skal åndtere 50 lastbiler om dagen, svarende till 1.000 euro paller dagligt. Logostikcenteret bruger semi-automatisk lagerstyring med robotteknologi.

Næste udvidelse er ny automatisk malerafdeling på 1.500 m2, til lakering af traktorkroppen. Det er den største investering i årtier. Fire robotter skal sørge for rengøring og lakering, programmeret ved hjælp af virtuel reality og 3D modeller. Den nye malerafdeling skal tages i brug i 2022.