Automatisk oplæsning:

25 helt nye maskiner til Thorup Maskinhandel

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Thorup Maskinhandel har været på storkøb og har fået 25 stort set nye Massey Ferguson-maskiner ind.

Det er bestemt ikke hverdag, at der bliver sat 25 næsten fabriksnye maskiner til salg fra samme forhandler på maskinbladet.dk. Det er dog præcis det Thorup Maskinhandlen har gjort efter de har købt adskillige Massey Ferguson-maskiner fra den tidligere Massey Ferguson-forhandler i Nordjylland, Hjallerup Maskinforretning, som gik konkurs i foråret 2020.

- Det drejer sig blandt andet om 11 Massey Ferguson-traktorer fra 100 til 400 hestekræfter, med og uden frontlæsser, samt nogle river og en enkelt mejetærsker, fortæller Emil Høgh fra Thorup Maskinhandel, som allerede har solgt tre Massey Ferguson-traktorer.

- Vi har solgt to traktorer i Jylland, en på Fyn og en på Sjælland. Den på Sjælland blev solgt på tre minutter, så jeg har en forventning om, at det kommer til at foregå ret hurtigt med handlerne, fortæller Emil Høgh.

rich-media-1
De første tre Massey Ferguson-traktorer er allerede solgt. Foto: Emil Høgh.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

To unikke maskiner

To af de mange nyankommne maskinerne hos Thorup Maskinhandel er ret unikke maskiner, hvis Emil Høgh selv skal sige det:

- Vi har blandt andet en Fendt Katana 65 selvkørende finsnitter med både pick-up og majsskærebord til salg, som kun har kørt 300 timer. Desuden har vi en Massey Ferguson Ideal 9T-mejetærsker på bælter, som heller ikke har kørt ret mange timer.

rich-media-2
Massey Ferguson Ideal 9T mejetærskeren lå ikke længe på nettet inden den blev solgt.Foto: Emil Høgh.

Emil Høgh fortæller, at Massey Ferguson Ideal 9T-mejetærsker blev solgt allerede onsdag eftermiddag.

- Jeg tror, at stort set alle maskiner vil blive solgt til danske kunder, men enkelte kommer nok til udlandet. Det er Fendt Katana-finsnitteren et godt eksempel på, da man bare har større erfaring i netop Katana-finsnitter i eksempelvis Tyskland. Men nu må vi se, fortæller den nordjyske maskinhandler, som ser frem til at følge salget af de mange nyankommne maskiner.

rich-media-3
Fendt Kantana-finsnitteren vil måske komme til Tyskland, spår Emil Høgh. Foto: Emil Høgh.