Siden 1987 har New Holland produceret 30.000 ballepressere.

Ballepresser nummer 30.000 i ballemål-segmentet fra 80x90 op til 120x90 centimeter, er netop rullet ud af samlebåndet på New Holland høstmaskine-fabrikken i Zedelgem i Belgien.

Luigi Neirynck er chef for New Holland fabrikken i Zedelgem, og han fortæller, at man er meget stolte over milepælen og påpeger, at New Holland er kommet med mange inovative løsninger til firekant presserne i segmentet:

- Blandt andet dobbeltknude-teknologi, elektronisk fugthedsmåler, automatisk balleudkast, og den første presser til at lave baller i målene 80x90.

Han fortæller, at den nuværende topmodel fra Zedelgem i form af BigBaler High Density også indeholder mange spændende løsninger, som eksempelvis det nye LoopMaster bindeteknologi, hvor der stadig er tale om et dobbeltbindeapparat, som binder to knuder på hver balle. Men i stedet for to Deering-kunder, laves der nu blot én Deering-kunde og én McCormick-knude. Forskellen er, at McCormick-knuden er en såkaldt løkkeknude, hvor garnet ikke skæres over.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

BigBaler High Density har desuden en to trins powershift-transmission, så traktoren kan starte presserens svinghjul, som er helt oppe på 1.440 omdrejninger i minuttet.