Lørdag den 21. november vil Maskinbladet i forbindelse med den omfattende traktordemonstration fortælle om moderne traktorer live i Go' morgen Danmark på TV2.

Den store traktordemonstration, som finder sted i Aarhus og København lørdag den 21. november, har fået stor opmærksomhed i medierne, og det er derfor også blevet hovedhistorien i Go' morgen Danmark, som sendes på TV2 fra klokken 8 lørdag formiddag.

To landmænd kommer ind i studiet og fortæller om demonstrationen, og Maskinbladets teknikjournalist, Morten Damsgaard, vil være at finde uden for studiet sammen med en traktor, og Morten vil fortælle lidt om hvilken udvikling der er sket, og hvordan en moderne traktor ser ud den dag i dag.

Stort set hele programmet i Go' morgen Danmark vil være præget af traktordemonstrationen, og derfor begynder programmet med de to landmænd klokken 8, mens Morten Damsgaard vil komme på skærmen omkring 8.35 lørdag formiddag.

- Vi vil fortælle den almindelige dansker om hvilket teknologisk vidunder, der kører rundt i branchen, og især påpege hvilke store miljømæssige tiltag, som der er sket på traktorer gennem årene med blandt andet emissions-reduktion, præcisionslandbrug samt den topmoderne og effektive motorteknologi, som i dag er at finde i alle traktorer uanset mærke, fortæller Morten Damsgaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce