Case IH har en strategi om at være førende på præcisions landbrug. Første skridt i år var introduktionen af AFS Connect traktor serien og Case IH's nye telematik portal AFS Connect.

Case IH er nu klar med den næste store opgradering af netværket, som vil gøre brugeroplevelsen endnu bedre med den nye:
Case IH RTK+ App.

Den nye Case IH RTK+ APP, giver brugeren et endnu bedre overblik over sine maskiner, en slags mini-telematik, skriver Case IH i en pressemeddelse.

Appen giver mulighed for at opsætte alarmer ved uventet kørsel, både tidspunkt og sted, hvilke betyder at man kan definere et område som maskinen må være i, og kommer den uden for den usynlige grænse, så får man via Appen, besked om dette. I Appen kan brugeren se maskinernes placering i real tid, som opdateres
konstant.

Brugeren kan se data for fejlfinding, antal satellitter, hastighed, højde samt korrektions type, antal timer siden start med mere..

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Man kan modtage serviceinfo fra Case IH, hvis der er brug for at lave justeringer, for at opretholde det bedste signal muligt.

Det er også muligt gennem Appen at beregne ruten til maskinen, således at dagens afløser, hurtigt og præcis kan finde køretøjet, også selvom det er i bevægelse.

Appen kan downloades til IOS eller Android.