Hollandske Vredo kører sæson 2021 i møde med VT7138 med flere hestekræfter og større moment fra ny motorleverandør.

Der er store skiftedag i motorrummet på Vredos nye topmodel VT 7138, som bliver lanceret til sæson 2021.

Den otte cylindret Deutz AG motor på 16 liter bliver skiftet ud med en otte cylindret Scania motor på 16,1 liter, som yder 10 hestekræfter mere end Deutz-AG-modellen samt yder et højere moment.

710 hestekræfter samt 3.320 newtonmeter ved 1.400 motoromdrejninger er specifikationerne på den nye maskine, som desuden får en lidt anderledes design med plastikplader på siden af maskinen frem for jern.

Kapaciteten i tanken er fortsat 32 kubikmeter.

rich-media-1
Den nye maskine er blevet opdateret en smule i designet, hvor der blandt andet er kommet nye plastikplader på siden af maskinen frem for jernplader. Foto: Vredo.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Tre på vej mod Danmark

- Tanken bliver desuden nu produceret i Tyskland, men er fortsat af glasfiber, fortæller Maarten Lerink fra Vredo Danmark, som kan fortælle, at der allerede er solgt tre af de nye Vredo VT7138 i Danmark.

- Vi ser frem til at få de nye modeller hjem til Danmark til inden foråret 2021, og faktisk er der rigtig stor interesse for maskinerne på nuværende tidspunkt, fortæller Maarten Lerink, som kan fortælle, at man desuden har solgt en VT7028-3 ddd

- Vi ser frem til at få de nye modeller hjem til Danmark til inden foråret 2021, og faktisk er der rigtig stor interesse for maskinerne på nuværende tidspunkt, fortæller Maarten Lerink, som kan fortælle, at man desuden har solgt en VT7028-3, som er den tidligere topmodel, samt to 25 kubikmeter Vredo maskiner med forvogn og anhænger.

.- Vi oplever ret god interesse for Vredo-maskinerne i øjeblikket, hvilket vi naturligvis er glade for, fortæller Maarten Lerink.

12 meter nedfælder

Efter Varde Maskinstation i efteråret 2020 har kørt med en 12 meter bugseret Horsch Joker discharve som nedfælder efter deres 32 kubikmeter Vredo, har tendens spredt sig:

- Vi skal have yderligere to Vredo sendt i marken med 12 meter discnedfælder til kommende sæson, fortæller Maarten Lerink, som også skal have tre 36 meter Vogelsang slangebomme sendt i marken til foråret.

- Varde Maskinstation har nu to års erfaringer med 36 meter slangebom fra Vogelsang, og erfaringerne er rigtig gode. Blandt andet den lave vægt på blot 4.500 kg er i den grad interessant for valget af netop en Vogelsang slangebom til den selvkørende gyllemaskine, påpeger Maarten Lerink.