Valtra har startet sit eget hold i Farming Simulation League.

Valtra træder ind i e-sportsverdenen ved at lancere sit eget hold i den kommende FSL sæson 3, der starter i slutningen af november 2020.

Det skriver Valtra i en pressemeddelelse.

Holdet består af seks spillere, hvoraf tre af spillerne blev nummer to i sidste FSL-sæsonfinaler.

- Farming Simulator har været en vigtig platform for Valtra, da det har gjort det muligt for os at komme ud til vores fans og publikum ud over landbrugssektoren. At sende et dedikeret Valtra-hold til FSL-løbet er det næste logiske trin for os. Esport er tydeligt stigende, og gaming bringer interessante perspektiver med sig, om hvordan en virtuel oplevelse kan gavne udfordringer i den virkelige verden. Valtra vil helt sikkert ligge sig i spidsen for at udforske disse muligheder, siger Pamela Engels, Senior Manager Communications & Digital Marketing, Valtra EME.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

De spillere, der er en del af Team Valtra, er erfarne Farming Simulator League-spillere med potentialet til at konkurrere om en plads på podiet i FSL samt præmiepuljen, står der i pressemeddelelsen.

Team Valtra består af:

· Malte "Monti" Schünemann

· Martin "Martin" Paulsen

· Thomas "Scotty" Gottbehöde

· Vincent "Hightower" Laatz

· Marcel "MrMarcel5" Renke

· Marcel "Marci "Rusche

- Vi er glade for at fortsætte vores rejse i Farming Simulator League med Valtra til sæson 3. Holdet består af spillere med en bred vifte af baggrundsviden og dygtighed, som hver især vil bidrage til holdets succes i denne sæson. Vi viser måske endda nogle unikke teknikker i vores kampe, så publikum skal holde øje med os, siger Marcel Renke.

Professionel coaching

FSL-teamet bliver trænet i et samarbejde mellem den finske esportsorganisation KOVA Esports og Valtra. KOVA er baseret i Central Finland og administrerer i øjeblikket hold i syv forskellige spil, herunder CS: GO, League of Legends og Starcraft 2.

- Farming Simulator League er en ny udfordring for os, og vi ser virkelig frem til starten af den nye sæson. Selvom Farming Simulator ikke er det største esport-spil, har den en stabil spiller og fanbase. At lede et hold sammen med Valtra i dette spil skaber nye interessante muligheder. Denne type samarbejde er faktisk noget helt nyt i den finske og sandsynligvis endda globale esportsscene , siger Timo Tarvainen, General Manager for KOVA Esports.

Farming Simulator League sæson 3 starter 27. november i Erlangen, Tyskland. Team Valtra vil deltage i de fleste af FSL sæson 3 begivenheder, som på grund af den aktuelle situation hovedsageligt vil blive organiseret som online begivenheder. FSL-sæson 3-finalen skal finde sted i november 2021 på Agritechnica-messen i Tyskland.