New Holland monterede nummerplader på en tredjedel af de traktorer, som blev indregistreret for første gang i september i Danmark.

Der har været travlt hos de danske New Holland-forhandlere i september. En tredjedel af alle nyregistreringer i september 2020 er en blå traktor i Danmark. New Holland indtager førstepladsen for nyregistreringer med over 30 procent markedsandele svarende til 28 enheder, ug af de i alt 91 nyregistreringer i september 2020 for traktorer fra 40 hestekræfter og op efter.

Det viser tal fra DBI IT, som fører den officielle statistik for nyregistreringer.

John Deere og Case IH deles om andenpladsen og har begge 14 enheder svarende til 15 procent markedsandele, mens Fendt og Valtra begge indtager tredjepladsen med knap 11 procent markedsandel og dermed 10 enheder hver.

Nyregistreringer af traktorer over 40 hestekræfter i september

New Holland med 28 enheder

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Case IH med 14 enheder

John Deere med 14 enheder

Fendt med 10 enheder

Valtra med 10 enheder

Massey Ferguson med 8 enheder

Claas med 5 enheder

Deutz-Fahr med 1 enhed

Kubota med 1 enhed

Normalt traktorår

Kigger vi på den totale nyregistreringer for traktorer i årets første ni måneder, så afviger 2020 blot syv procent fra 2019.

Der er dermed tale om et helt normalt år, hvor markedes falende traktorantal, men med stigende hestekræfter endnu holder stik.

Case IH har til og med september sat flest nye nummerplader på traktorer, mens John Deere følger på andenpladsen og New Holland på tredjepladsen.