TBS tilbyder endnu en drive-in bremsetest, efter den første viste mange bremsefejl på landbrugskøretøjer.

I de seneste uger har politiet ved hjælp af razziaer fundet mange bremsefejl hos landbrugskøretøjer.

Det fik TBS til at tilbyde en drive-in bremsetest i Holstebro. Og her blev der også fundet mange fejl. Så mange fejl, at TBS igen tilbyder en drive-in bremsetest. Denne gang i Nordjylland.

Det skriver TBS i en pressemeddelelse.

Efterr et par dages drive-in bremsetest kunne man konstatere, at der var mange fejl på de fremmødte køretøjer. Faktisk så det værre ud end i politiets kontroller.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vores tal er naturligvis ikke statistisk sikre, siger Ernst W. Hansen, der er sælger hos TBS Suldrup.

- De fleste kommer, fordi de har på fornemmelsen, at der er fejl på bremserne. Omvendt kom der en landmand i Holstebro, der bare lige ville have sine vogne tjekket for god ordens skyld. Han blev noget chokeret over resultatet. De to bremsede uhyggeligt skævt, og den tredje bremsede slet ikke. Den lod han stå, siger han.

Nu gentager TBS så tilbuddet.

Næste stop er hos den relativt nye TBS-afdeling i Nordjylland, hvor testanlægget er stillet op hos TBS Suldrup, Hjortholmvej 14, 9541 Suldrup fra onsdag d. 23.9 - 25.9 og er åbent fra 8 - 16 alle dage.

Ernst W. Hansen er spændt på at se hvor mange, der triller op på bremsefeltet.

- Der er aktuelt rigtig meget landevejstransport med f.eks. majs og kartofler, så vi håber, at vores lokale kunder vil benytte sig af lejligheden til at få styr på, om alt er i orden, eller om der er noget, de skal have fikset af hensyn til sig selv, deres chauffører og trafiksikkerheden helt generelt.