I denne uge holder Valtra en landsdækkende demo-turne, hvor blandt andet den nye G-serie vises for første gang i Danmark.

Den nye fire cylindret Valtra G-serie er netop nu kommet til Danmark i forbindelse med Valtras demo-turne, som blev skudt igang søndag den 13. september i Nordsjælland.

- Vi har i alt fem stop de kommende dage, hvor det foruden Nordsjælland også bliver Vestsjælland, Midtjylland, Nordjylland og til sidst i det sønderjyske, hvor vi torsdag afslutter den danske demo-turne, fortæller Jimmi Ravnborg, som har ansvaret for Valtra i Danmark.

Han fortæller om en forrygende start på demo-turnen i Nordsjælland, hvor der i løbet af søndagen var over 100 interessede mødt op, og flere af dem i den seriøse ende af interesse-skalaen.

- Der er flere emner at tage fat på med henblik på trakotrsalg, så det er en fornøjelse, fortæller Jimmi Ravnborg.

rich-media-1
Jimmi Ravnborg ser frem til at vise Valtra-traktorerne i Danmark i løbet af ugen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fokus på G-serien

Selvom alle Valtra-serierne er repræsenteret på demo-turen, så er det specielt den nye fire cylindret G-serie, som der er sat stor fokus på.

- Vi har to forskellige udgaver med på turen - en G125 Versu, som er fuldudstyret med SmartTouch, autostyring og frontlæsser, samt en G135 Active-udgave med frontlift, fortæller Jimmi Ravnborg, som også kan oplyse, at de første to G-serier allerede er solgt i Danmark.

Den nye G-serie ligger sig mellem den større N-serie og den mindre A-serie, og topper ved 130 hestekræfter.

- Den kommer især til at udmærke sig med en frontlæsser, da vi for første gang tilbyder en LS-hydraulikpumpe i dette segment, samt funktioner som Hill-Hold, hvor traktoren kan holdes i bremsen, hydraulikassistent, hvor traktoren selv vinkler LS-pumpen op for olie under frontlæsserarbejde samt muligheden for X-tilt, som er et nyt 20 graders tilt til redskabsfæstet på frontlæsseren, som giver et mere akkurat frontlæsse-arbejde.

rich-media-2
Den nye G-serie placerer sig mellem den mindre A-serien og den større N-serie.

Flere års succes

Det er fjerde gang, at den europiske Valtra demo-turne lægger vejen forbi Danmark, og der inviteres i marken for at se og prøve de nyeste Valtra-traktorer, og Jimmi Ravnborg fortæller, at det er en rigtig god måde at vide maskineriet på.

- Det er et rigtig godt koncept, og vi kommer ud og får vist tingene i brug, hvilket er langt bedre, end hvis maskinerne blot står stille. Vi kan desuden mærke, at vores kunder i år er mere end klar til at komme ud og sparke dæk. Men kan virkelig godt mærke, at Corona har sat en stopper for stort set al aktivitet hen over sommeren ligesom dette i 2020.

På turen har Valtra desuden allieret sig med Nordisk Dæk Import (NDI) samt Ålö, for på den måde også at vise dæk og frontlæsser til de besøgende.

rich-media-3
Der mødte over 100 mennesker op til søndags demonstration af Valtra i det Nordsjællandske.
rich-media-4
Der var mange interessede i løbet af den første dag på demo-turnen.