Ropa udvider sit produktsortiment ved at tilføje en to rækket kartoffeloptager med dobbelt tank. Dobbelttanken skal være med til at optimere på lagringen af kartofler.

Ropa udvider sit produktsortiment ved at tilføje en to rækket kartoffeloptager med dobbelt tank. Dobbelttanken gør det muligt at størrelsessortere kartoflerne under optagning.

Keiler 2 Classic med dobbelttanken gør det muligt at sortere små kartofler fra direkte på optageren.
De små kartofler sorteres fra på sorteringsrullerne og deles op i den todelte tank. Derefter kan det læsses af i forskellige vogne eller kasser.

Fire sorteringsruller, der er trinløst justerbare i området 25 - 40 mm, udfører sorteringen efter pluktransportøren. Sorteringsplatformen giver plads nok til at arbejde på op til 8 operatører.

rich-media-1
Tanken er delt 1/3 hvor en der i det mindste rum er mulighed for at samle de mindste kartofler som er sorteret fra under optagningen. Foto: Ropa.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Tanken på 8,5 ton er opdelt i forholdet 3 til 1, og kan tømmes separat fra hinanden. Aflæssehøjden på 4,20 meter muliggør også påfyldning af lastbiler, hvilket er med til at gør håndteringen lettere.