Grimme har nu overtaget hele den danske specialist i grøntsagsmaskiner - Asa-Lift.

Det familieejede selskab Grimme i Dammme har fuldstændig overtaget den danske specialist i grøntsagsmaskiner Asa-Lift, skriver Grimme i en pressemeddelelse.

Allerede i 2013 erhvervede Grimme-Gruppen 70% af aktierne i virksomheden fra Sorö nær København, som blev grundlagt i 1936.

Samarbejdet har udviklet sig meget positivt i de sidste syv år. I løbet af denne periode steg arbejdsstyrken fra 70 til over 130 ansatte.

Omfattende investeringer i bygninger, udvikling, produktion og salg af kundespecifikke maskiner er en garanti for yderligere vækst. Med over 30 produktgrupper tilbyder Grimme/Asa-Lift verdens mest omfattende sortiment af grøntsagsmaskinteknoligi til løg, gulerødder, rødbeder, purløg, pastinak, fennikel, selleri og så videre.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Med Asa-Lift og Grimme har vi to stærke mærker til de høje krav inden for grøntsagsdyrkning. Vi vil fortsætte med at udvikle dette segment maksimalt for at blive markedsledende med hensyn til innovation, kvalitet, kapacitet, skånsomhed og økonomi, siger Christoph Grimme, administrerende direktør for Grimme Landmaschinenfabrik i pressemeddelelsen.