Som et resultat af en ændring i strategien i de sidste to år har det lykkedes Krampe at udvide sin markedsposition i Skandinavien yderligere.

Den nye strategi drejer sig om brugen af lokale forhandlere for at lette direkte kontakt med kunder. Eksisterende distributionscentre er blevet suppleret med forskellige nye forhandlere, hvilket er et godt eksempel på Axima, der med sine 22 placeringer i Sverige markant forbedrer tilgængeligheden af Krampe trailere.

- Vi stoppede med strategien om at have importører tilbage i 2019, og siden da har vi i Danmark fundet fem forhandlere spredt ud over danmarkskortet som skal varetage salget af Krampe, fortæller Kenneth Brønner.

Fokus er på regionalitet

Kenneth Brønner, Krampe salgskonsulent for Skandinavien, forklarer:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er vigtigt, at alle vores forhandlere kender og forstår deres kunders specifikke behov. Dette gør det muligt at yde den bedst mulige rådgivning og levere en trailer, der passer perfekt til den enkelte virksomhed. Vi er glade for, at så mange af vores forhandlere nu også har trailere på lager. Dette giver potentielle kunder mulighed for at inspicere Krampe vognene i detaljer og endda tage dem med til en testkørsel. Forhandlerne er meget engagerede i at sælge vores trailere Made in Germany.

Sammen med det udvidede netværk af forhandlerpartnere har Krampes tilstedeværelse på forskellige messer, feltdage og forhandlerbegivenheder også tjent til at uddybe producentens allerede stærke forhold til sine kunder. Direkte kommunikation med landmænd, entreprenører og byggefirmaer giver trailerfabrikanten førstehånds feedback om, hvordan eksisterende funktioner kan forbedres, og hvilke nye der skal tilføjes. Disse fund kanaliseres derefter i den igangværende optimeringsproces til den ultimative fordel for alle Krampe kunder.

rich-media-1
Kort over de skandinaviske forhandlere af Krampe. Foto: Krampe.

Stigende interesse i Skandinavien

Det er blevet tydeligt, at der er en stigende interesse i Skandinavien for højkvalitets tipvogne og jordvogne. Kunder vil have vogne, som de kan stole på, og som tåler kraftig brug - ikke kun i årevis, men årtier. Vægten her ligger på pålidelighed, et højt niveau af kørekomfort, let trækning, gode bremser, en lav tomvægt og et stort volumen. I Danmark og Sverige nyder Krampe krogvognene også stigende popularitet, fordi de kan fremstilles efter specifikke kundebehov, og fordi de scorer høje karakterer med hensyn til specifikation.

- Som det ser ud lige nu blive det bedste år i Danmark for slagtet af Krampe og vi er meget stolte af vores forhandlere, siger Kenneth Brønner.

Omstruktureringsprocessen for Krampe-salgsnetværket i de skandinaviske lande er endnu ikke afsluttet, og Krampe søger fortsat efter flere forhandlere i Norge og Sverige, mens det fortsætter sin ekspansionsstrategi.