John Deere opgradere motorerne i de mindste kompakt-traktorer i 2020.

Kompakttraktorerne fra John Deere omfatter hele 13 modeller fra 25 til 66 hestekræfter. I 2020 bliver traktorerne opdateret i det der tages endnu et trin på den efterhånden ret så omfattende miljøstige.

Trinnet hedder nu Stage V, og gælder nu for alle motorer ned til 25 hestekræfter. Det betyder, at de to mindste modeller i kompakt-serien forbliver uændret med motorteknologien. Mens 1000R-serien kører videre som før, så opdateres 2R og 3R-serien med Yanmar 1,6 liters tre cylindret motor. På Yanmar-motoren er der både CommonRail-system samt elektronisk motorstyring.

Efterbehandlingen af udstødningsgasserne sker med et dieselpartikelfilter (DPF) samt en oxidations katalysator (DOC), som man kender det fra de større John Deere-traktorer.

Påspænding bagfra traktoren

Det bliver det muligt på de nye John Deere kompakt-traktorer, at tilvælge Hitch Assist system, som giver mulighed for styring af traktoren frem og tilbage, mens chaufføren befinder sig bag traktoren. Systemet er påtænkt ved påspænding af redskaber på traktoren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce