Vækst har gjort en flytning nødvendig for AE Maskiner, og de flytter derfor ind hos HCP Maskincenter til august.

Som en naturlig konsekvens af, at AE Maskiner gennem de sidste fem år har gennemgået stor vækst, er virksomheden også vokset ud af lokalerne i Ørsted.

Omsætningen er steget, kundekredsen er blevet større, flere medarbejdere er kommet til, lagerpladsen er blevet for trang og værkstedskapaciteten for lille.

AE Maskiner flytter derfor ind i HCP Maskincenters bygninger på Bronzevej 3, Randers SV.

HCP Maskincenter udliciterer service til AE Maskiner, som for fremtiden servicerer AE Maskiner og HCP Maskincenters kunder fra det 2000 kvadratmeter store værksted på Bronzevej.

rich-media-1
AE Maskiner er vokset ud af bygningerne i Ørsted omkring 20 kilometer øst for Randers.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Flytningen af AE Maskiner fra Ørsted til Randers skal ses som et naturligt skridt på vejen til at fremtidssikre vores virksomhed. I takt med, at virksomheden vokser, bliver organisationen også større, og målet er derfor at optimere service, logistik, salg og handel - at få alt under ét tag og dermed skabe en større sammenhængskraft og dermed et bedre arbejdsflow i hverdagen, siger Anders Ebbesen, ejer af AE Maskiner.

AE Maskiner og HCP Maskincenter kommer dermed til at virke side om side i den 9000 kvadratmeter store bygning i Randers.

- AE Maskiner opererer i dag i hele Danmark, og det er klart, at med det nye udgangspunkt i Randers ud til E45, vil AE Maskiner logistikmæssigt være hurtigere fremme ved kunderne og dermed sikre vores kunder mest mulig oppetid på deres maskiner. Ydermere bliver det væsentlig mere enkelt at bugsere tungere grej frem og tilbage, siger Anders Ebbesen.

Forstærkning på serviceområdet

HCP Maskincenter fortsætter sine salgsaktiviteter i bygningen på normal vis, men får fremover en solid forstærkning på serviceområdet. En klar fordel for HCP's mange eksisterende og kommende kunder.

- Målet for både AE Maskiner og HCP Maskincenter har gennem hele processen været at samarbejde og skabe muligheder for at optimere begge vores virksomheder og holde fokus på at forbedre kundeoplevelsen, både på salg og service. Med en virksomhed som AE Maskiner i huset til at servicere vores kunder, kan vi fremover bruge alle vores kræfter på rådgivning og salg til kunderne, siger Christopher Kiær Thomsen fra HCP Maskincenter.

AE Maskiner vil nu bruge foråret og sommeren på at gøre klar og flytte de i alt 25 medarbejdere, udstyr, reservedelslager og maskiner, så man fra AE Maskiners side kan byde velkommen i Randers efter sommerferien.