Kuhn tager på Danmarksturné i juni måned. Her demonstrerer de deres færdigheder udi alt fra skårlægning til indpakning.

De orange græsmaskiner fra KUHN tager på Danmarksturné i juni måned, skriver Maskinhandler Indkøbsringen i en pressemeddelelse.

Her demonstrerer de deres færdigheder udi alt fra skårlægning til indpakning. Maskinerne i demokaravanen henvender sig primært til
maskinstationer og større landbrug samt landmænd som laver wrap ensilage/hø, men alle interesserede er selvfølgelig velkomne, når Kuhn lægger vejen forbi Åbybro, Them, Grindsted, Aabenraa, Tommerup og Midtsjælland.

Demokaravanen består af fire enheder, et trippel skårlæggersæt, en pick-up rive, en vender og en kombipresser med indpakker. De største trækplastre er den populærere pick-up rive og den topmoderne presser, vurderer Robert Vemmelund, produktchef hos MI.

- Pick-up riven er en eksklusiv rive, som skånsomt og effektivt løfter græsset op, og som med de to bånd giver mulighed for fleksibel skårplacering. Det er op til chaufføren om, der skal laves centerskår, sideskår til en eller begge sider eller side- og centerskår skal kombineres. Med denne rive opnår du færre sten og urenheder i foderet, hvilket i sidste ende er vigtige egenskaber, når der ønskes en høj foderkvalitet, fortæller Robert Vemmelund.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Om kombipresseren med filmbinding, 3D og intelliwrap fortæller Robert Vemmelund videre, at man sparer som minimum 30% på omkostningerne til film på grund af Kuhns unikke filmbindingssystem.

Trippel skårlæggersæt

- Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på valse-crimper, og har derfor valgt at medbringe et trippel skårlæggersæt, hvor fronten er monteret med netop valse-crimper, forklare Robert Vemmelund.

- Vi giver derved kunderne mulighed for at se resultatet af skårlægningen, inden de investerer i denne type crimper. Den bagerste del er monteret med standard crimper med stålfingre, så der vil være mulighed for at se begge type crimper afslutter Robert Vemmelund.

Vejret har en afgørende rolle

Det danske vejr er ikke altid til at regne med, og derfor er datoerne for roadshowet fleksible. I første omgang er der fastlagt uger til de enkle områder. Interesserede kunder kan derfor enten tilmelde sig en SMS service eller følge med på MI's Facebook side for at blive opdateret om de endelige datoer og lokationer, skriver MI i pressemeddelelsen.

For os er det vigtigste, at vise maskinerne under de rette forhold, og så må vi i stedet være fleksible i forhold til datoerne. Vi er ikke interesseret i at lave noget foder, som landmanden i sidste ende ikke kan bruge, fordi vi demonstrerede under forkerte forhold, understreger salgskonsulent hos MI, Christian Korsholm.