Der er kommet nye muligheder, og standardniveauet hæves i rødt holds autostyring.

For nye eller nyere seks cylindere Massey Ferguson-traktorer bliver der fra nu flere muligheder i MF Guide, som Massey Ferguson kalder deres autostyring.

- Vi får tilføjet en række spændende funktioner, som vi ser frem til at præsentere for vores røde kunder, fortæller Bo Moisen, produktspecialist hos Massey Ferguson.

Han påpeger blandt andet den automatiske markgenkendelighed, hvor traktoren automatisk husker, hvilke maker den allerede har optegnet.

Lettere arbejdet

- Single Contour er også en funktion som er værd at nævne i den nye opdatering. Med denne funktion kan chaufføren optegne et spor, med eksempelvis sprøjten på marken, som måske er sået uden GPS. Ved at have kørt i plejesporerne én gang, så er marken tegnet op, og traktoren vil ved de efterfølgende sprøjtninger køre præcis samme sted på marken, lige fra han kører ind i marken og til han kører ud igen. Dermed holder vi trafikken i samme spor, og man kører ikke mere afgrøde ned end højst nødvendigt, fortæller Bo Moisen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

En anden funktion, som hjælper arbejdet i det daglige, er Contour Segments, hvor traktoren selv foreslår hvordan marken kan gribes an med AB-linjer og lignende, når først markens grænser er optegnet.

- Dermed har man alle de relevante AB-linjer placeret på marken med et enkelt klik, og skift imellem dem klarer traktoren automatisk.

Bo Moisen fortæller, at Single Contour & Contour Segments-funktionerne bliver tilvalg til MF Guide-systemet på nye traktorer, men at også nuværende Stage 5-traktorer kan opdateres og få samme muligheder

rich-media-1

Det samme gælder MF Connect, hvor det nu bliver muligt at få alle data og informationer om de enkelte Massey Ferguson køretøjer på sin mobil i en app, hvor det før kun kunne overvåges fra en computer.

- Der er tale om både lokationer og aktuelt data samt fejlmeldinger, som nu kan ses på farten, ligesom den lokale autoriserede MF-forhandler også kan følge traktoren.

Bo Moisen fortæller, at på alle nye traktorer i MF 7700S og 8700S-serierne, som bestilles på fabrikken fra 1. maj 2020 er MF Connect med tre års gratis abonnement en del af standardudstyret.