CNH Industrial lukker samtlige Case IH og New Holland-fabrikker i Europa i to uger.

På baggrund af Corona-virussen har CNH Industrial, men mærkerne New Holland og Case IH, valgt at lukke alle fabrikker i to uger.

- Vi tager vores medarbejders sundhed og velvære meget alvorligt, og for at hjælpe med at stoppe smitte-spredningen af pandemien, har vi besluttet at lukke alle vores europæiske monteringsanlæg i en periode på to uger, fortæller Hubertus Mühlhäuser, administrerende direktør i CNH Industrial.

Han fortæller desuden, at man under disse midlertidige nedlukninger vil gennemføre yderligere omfattende sanitets- og grundige rengøringsprocedurer.

rich-media-1
Hubertus Mühlhäuser fortæller, at man laver nedlukning af fabrikkerne for at hindre Corona-virussen i at sprede sig yderligere. Arkivfoto: Morten Damsgaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nedlukningen gælder ikke kun de fabrikker, som producerer udstyr til landbruget, men også til entreprenør-branchen, motor og lastbilfabrikker. På landbrugssiden drejer det sig blandt andet om New Holland-traktorfabrikken i Basildon, England. New Holland traktorfabrikken i Jesi, Italien. Case IH og Steyr-fabrikken i St. Valentin, Østrig og New Holland mejetærsker-fabrikken i Zedelgem, Belgien.