Midtfjord Agro i Løgstør har fra 1. januar 2020 valgt at sadle om og gå "all in" på fodervogne og strømaskiner fra Kuhn. Midtfjord Agro har gennem mange år været kendt for at servicere fodervogne i store dele af Jylland og servicerer årligt 60-70 vogne.

- Da Midtfjord Agro kom og spurgte, om det var tid til at sadle om og helt koncentrere sig om Kuhn, syntes vi, det var oplagt, siger Christian Korsholm, der er salgskonsulent hos Maskinhandler Indkøbringen (MI).

Midtfjord Agro har solgt de første 3 vogne siden årsskiftet og købte en Kuhn Profile 30 DL-vogn hjem, som de tager med til Agronord-udstillingen i dag, hvor de står klar til en snak om fodervogne.

- Kuhn har et stort og bredt program inden for fodervogne fra 4-45 m3 traktortrukne fodervogne og fra 12-27 m3 selvkørende fodervogne. Med det store udvalg burde vi kunne tilbyde stort set alle bedrifter en fodervogn, siger sælger Morten Jeppesen, Midtfjord Agro.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Thomas Grenaa er ansat som teknisk salgskonsulent for foderprogrammet hos MI, og står gerne op kl. 4 for at demonstrere Kuhn fodervogne på bedriften, når der normalt blandes foder.

- Vi har stort set altid 3-4 forskellige traktortrukne Kuhn-fodervogne og en selvkørende fodervogn klar til demo, så vi kan rykke hurtigt ud, siger Thomas Grenaa.