Med dobbelt dækklods-teknologi vil Alliance sikre 20 til 30 procent mere slidstærke dæk.

Agri Star II kaler Alliance en ny dæk-serie, som i følge producenten er baseret på Stratified Layer Technology, eller på dansk: multilagsteknologi.

Navnet dækker over et specielt, dobbelt klodsdesign som betyder, at dækkets klodser er delt op i to lag med to forskellige udformninger. Det første lag har en multivinkels-profil, mens det andet har en enkeltvinkels-profil.

- Med det særlige klodsdesign, et større antal klodser og et dybt dækmønster vil vores kunder opleve, at dækket har et ekstra stærkt greb i marken. Samtidig er klodserne designet, så de går ind over hinanden på midten af dækket, forklarer Jakob Nannberg Scheel, der er salgschef hos NDI A/S, som både er importør og salgssted for Alliance dæk i Danmark.

rich-media-1
Jakob Nannberg Scheel, er salgschef hos NDI A/S, som importerer og sælger de nye dæk. Foto: NDI.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han fortæller, at man forventer dækket er 20 til 30 procent mere slidstærke sammenlignet med nuværende Alliance-serie.

- Når dækkets klods er slidt ned til cirka 40 procent, vil det andet klodslag tage over og komme i kontakt med underlaget. Det sikrer, at dækket fortsat har en optimal trækevne, selvom det er slidt ned til et niveau, der normalt ville give problemer, fortæller den danske salgschef.

rich-media-2
Multilagsteknologi i Alliance-dækket betyder ifølge producenten, at levetiden forlænges væsentligt på den nye dæk-serie.

Dækket leveres til traktorer op til cirka 300 hestekræfter med bagdækket 710/70 R42 som topmodellen, men NDI fortæller, at man til foråret lancerer flere udgaver.