Nyheder fra både Manitou og Komatsu er på plakaten under dette års ScanMek.

Scantruck holder igen i år ScanMek, og i år er der endnu mere at byde på. I år er det blandt andet 10 år siden at Scantruck startede forhandlingen af Komatsu, og dette blev blandt andet fejret med en Komatsu-kage. Men det er ikke blot kagen der er i fokus under dette års ScanMek, der er nemlig i år hele to nye maskiner fra Komatsu.

rich-media-1
Der blev talt ned inder der blev taget hul på den store kage, som er med til at fejre 10 års forhandling af Komatsu hos Scantruck.

Brandvarme nyheder

En af de to Komatsu-nyheder er danmarkspremiere på den nye 26 tons gummihjulslæsser WA475-10, som Komatsu første gang trak klædet af på Bauma 2019 i München. Først nu kommer den egentlige lancering, og maskinen kan ses under ScanMek.

rich-media-2
Danmarkspremieren på den nye Komatsu WA475-10.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Komatsu har yderligere en brandvarm nyhed med på messen i Skive. Og her bliver tale om intet mindre end en europæisk premiere, når Scantruck lancerer den nye Komatsu-gravemaskine med intelligent maskinstyring. Den nye gravemaskine bliver en storebror til 23 tons-maskinen PC210LCI-11, og kommer til at gå under navnet PC290LCI.

rich-media-3
Den nye gravemaskine bliver en storebror til 23 tons-maskinen PC210LCI-11, og kommer til at gå under navnet PC290LCI.

De røde på række

Det er ikke blot gule maskiner at se hos Scantruck, der er også flere spændende maskiner i den røde farve hos Scantruck. Blandt andet prototypen af en elektrisk lift står i udstillingen hos Scantruck.

- Dette er blot en prototype, men der er allerede solgt tre enheder i Danmark, og vi forventer en levering inden for en overskuelig fremtid, fortæller Per Lindenborg, produktchef Manitou.

rich-media-4
Der er allerede solgt tre elektriske lift af mærket Manitou, de er dog ikke leveret endnu.

Der er en generel positiv energi i de forskellige brancher og hos Scantruck kan de mærke en stigende interesse fra kunder i både landbruget og entreprenørbranchen.

- Der er generelt godt gang i salget rundt omkring, om det er i landbruget eller entreprenørbranchen, og vi håber på at 2020 bliver et travlt år, ifølge Per Lindenborg.

Fokus på det brugte

Det er ikke kun de nye maskiner der er i fokus hos Scantruck, det også stor interesse i de brugte maskiner til både salg og udlejning.

rich-media-5
Teleskoplæssere i alle størrelser er linet op i brugt hallen.

Scantruck lejer maskiner ud efter rent2rent-princippet, som i sin enkelt hed går ud på at de lejer maskiner ud til udlejningsvirksomheder. Dette kan både være helt nye maskiner, men også de ældre brugte maskiner. Om det er leje for en uge eller leje for en længere periode er ikke et problem.