Ekstra luftkapacitet til eksempelvis dæktryksregulering, kan nu komme fra frontvægten.

Østriske Terracare har netop præsenteret sin Airpower-frontvægt, som både er en frontvægt, en underkørselssikring i trafikken samt en kompressor integeret i én enhed.

Terracare fortæller, at grundkonstruktionen vejer 300 kg, og derudover kan der monteres vægtplader på 340 kg pr styk. Så den samlet vægt for grundkonstruktion og ekstra plader ender på maksimalt 1.320 kg. Bredden er 2,3 meter og højden er 76 centimeter. Bredden kan dog udvides til 2,5 meter ved at folde en underkørselssikring ud, som er integeret i frontvægten.

Kan pumpe dækket op

Desuden kan der monteres forskellige størrelse kompressor i frontvægten. Der kan vælges mellem en skruekompressor eller to stempelkompressor med enten 840 eller 1.60 liters sugeevne, og der kan også vælges en 260 liters sugeevne kompressor.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kompressoren drives med front-PTO, men Terracare oplyser, at de også arbejder på en hydraulisk trukken kompressor - den store udfordring her, er dog, at kapaciteten ikke er den største, og hvis kompressoren skal benyttes til at regulerer lufttrykket i eksempelvis de fire hjul, så anbefaldes det, at den bliver mekanisk trukken med PTO-askel.