Her kan du se de 10 mest læste historier fra Agritechnica 2019.

2019 nærmer sig sin afslutning, og året har blandt andet budt på Agritechnica. Agritechnica har budt på mange både store og små nyheder. For at give det bedste overblik har vi lavet en opsamling på de 10 mest læste historier fra den tyske messe tilbage i november.

Tilbageblikket byder blandet andet på store traktorer, mejetærskere, læssemaskiner og finsnittere. Men hvilke historier var de største på Maskinbladet.dk under Agritechnica 2019.

Her har vi fundet de 10 mest læste fra Agritechnica 2019.

Nr. 1. Tysk stortraktor med bælter

Claas viste topmodellen Xerion 5000 TS-modellen frem, hvor der i stedet for hjul er monteret en bælteundervogn. Tophastigheden er begrænset til 32 kilometer i timen på den 24 tons tunge bælte-traktor.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Læs artiklen her.

Nr. 2. 14.000 Fendt 900-heste til Danmark

Ny motor fra MAN, ny transmission er blot nogle af de ting som er ændret i den nye Fendt 900-serie. Traktoren er som den eneste på markedet som kan leveres med integreret lufttryksregulering på både forhjul og baghjul.

Læs artiklen her.

Nr. 3. Kraftigere presser banker 20 procent mere i ballerne

LB436 HD er navnet på Case IHs hidtil stærkeste bigballepresser, som blev presenteret under Agritechnica 2019. Presseren kan banke 20 procent mere i hver balle, og det nye bindeapparat TwinePro binder knuderne.

Læs artiklen her.

Nr. 4. Ni selvkørende DeWulf

På knap de tre år hvor Yding Smede- og Maskinforretning har haft importen af DeWulf-optagerne, er der i alt kommet ni selvkørende fire rækkede optagere ud at køre i Danmark, hvoraf de otte er solgt af Yding Smede- og Maskinforretning.

Læs artiklen her.

Nr. 5. Finsnitter uden rat

Krone viste på Agritechnica deres bud på en rat-løs verden. Ellers det vil sige, at i marken mener Krone, at styring ved hjælp af joystick vil gøre det langt mere komfortabel for chaufføren. Læs mere om den rat-løse verden i artiklen.

Læs artiklen her.

Nr. 6. Bauer er også gylle

Hos østrigske Bauer er der stor fokus på kunstvanding med både traditionelle vandingsmaskiner og pivot-anlæg, men virksomheden arbejder også i gylleteknik. Bauer viste blandt andet en 30 kubikmeter gyllevogn frem som passer på Claas Xerion 4500 og 5000, i Saddel Trac-versionen.

Læs artiklen her.

Nr. 7. Maskinstation gear op på kapaciteten med tre nye Jaguar

Vesterbølle Maskinstation tog til Agritechnica, for at se maskinstations nye finsnittere an. Der er tale om tre nye Claas Jaguar 950 af den nye type, som blev vist på Agritechnica, og det var derfor også første gang de så maskinerne i levende live.

Læs artiklen her.

Nr. 8. Tredje 1.100 hestes snitter til Danmark

Trenden for selvkørende finsnitter er voksende maskiner med flere og flere hestekræfter. På Agritechnica blev Hylke Maskinstation enige med Yding Smede- og Maskinforretning om at bytte den ene Krone BigX 1100 finsnitter til en ny Krone BigX 1180 finsnitter.

Læs artiklen her.

Nr. 9. X9 fra John Deere med stor fleksibilitet

Maskinbladet var med i forreste række da tæppet gik på John Deere X9-mejetærskeren på Agritechnica - faktisk som det eneste medie overhovedet. Det er sparsomt med oplysninger om John Deeres nye stortærsker, men skærebordet rummer mange nye detaljer.

Læs artiklen her.

Nr. 10. Fendt er klar med læssemaskiner

Ingen Agritechnica uden nogle overraskelser. Én af dem kom fra Fendt, som på Facebook begyndte at tease for, hvad vi kunne vente os på deres stand søndag, da Agritechnica 2019 åbner dørene. Om der var tale om gummigede, teleskoplæssere eller måske minilæssere var ikke offentliggjort.

Læs artiklen her.