Brugervenlighed, automatik og præcision danner ramme for den nye Aeon trailersprøjte fra Hardi.

Agritechnica: Hardi introducerer Aeon Centura, en komplet ny trailersprøjte udviklet til sprøjtning med højere hastigheder og derved en øget kapacitet. Den højere arbejdshastighed opnås på grund af lavere tyngdepunkt og et progressivt hydraulisk affjedringssystem, som giver sprøjten en bedre stabilitet.

Der er stor fokus på brugervenlighed, automatik og præcision, og dette er nogle af de punkter som danner ramme for den nye Aeon sprøjte fra Hardi.

WorkZone er placeret på venstre side af sprøjten og det er der fra sprøjten fyldes. Føreren står beskyttet under sideskjoldet, så der ikke er risiko for at blive ramt af sprøjtevæske fra bommen. Sprøjten betjenes via FluidBox 8000 terminalen som også er placeret på venstre side i forbindelse med kemifylderen og vand påfyldningsstudsen. Påfyldning, sprøjtning, rengøring og omrøring er fuldautomatisk og styres via af FluidBox-terminalen.

TechZone er placeret under sideskjoldet på højre side, hvor den anden pumpe og alle elektroniske ventiler er placeret let tilgængeligt fra jorden.

rich-media-1
TechZone er placeret under sideskjoldet på højre side af Hardi Aeon trailersprøjten.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

ComfortTrack hjulstyringssystemet tillader en drejeradius på 6,3 meter, og sprøjtens bagskærme følger sprøjtens hjul for at holde sprøjtedyserne rene. Hydraulisk akselophæng og affjedret træk er med til at give stabilitet under sprøjtning såvel som på vejen.

På Aeon trailersprøjten er diagnosticering via Bosch Telematics og Hardi Service Tool eller HST standardfunktioner. Derudover er den også udstyret med AutoNozzleControl, AutoTerrain bomstyring og HC 9700 12 tommer Isobus-terminal.