Computerspillet Farming Simulator har indtaget Agritechnica med både en afdeling af Farming Simulator Leage og et tilbud til de besøgende om at gå på trofæjagt.

En afdeling af Farming Simulator Leage finder i disse dage sted på Agritechnica, hvor 16 hold kæmper om en samlet præmiesum på 12.000 euro.

Og samtidig kan besøgende tage del i en trofæjagt, som kræver besøg på fem stande, der er placeret i stort set hvert sit hjørne af det 40 hektar store messeområde.

rich-media-1
Farming Simulater har en trofæjagt på Agritechnica, hvor man kan samle kort med koder, som giver adgang til at downloade særlige maskiner til sit eget spil. Maskinbladets journalist fik fat i alle kortene. Foto: Rasmus Dalsgaard.

Der er trofæer fra Brantner, Rostelmash, Kemper, Biri Field Master og Bergmann.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Koder til maskiner

Trofæerne er kort med koder, som kan bruges til at downloade maskiner til sit eget spil derhjemme fra nogle af Farming Simulators sponsorer.

Og når fem trofæer er i hus, kan de udløse et sjette trofæ - en Claas Axion 960-930 Terra Trac - som hentes i den centralt beliggende hal, hvor Farming Simulator holder til.

rich-media-2
I konkurrencehallen er der masser af spilletilbud til de besøgende. Foto: Rasmus Dalsgaard.

Her er en fanshop og forskellige gaming-tilbud til de besøgende - foruden at det er her på scenen, de 16 kvalificerede hold kæmper om finalepladserne og andel i præmiesummen på 12.000 euro eller cirka 90.000 kroner.

rich-media-3
Det er i denne spektakulære hal midt på Agritechnica-messens område, at der spilles om vigtige point i Farming Simulator Leage - foruden 12.000 euro i præmiesum. Foto: Rasmus Dalsgaard.

International kamp

De 16 teams kæmper foruden om penge og ære også om vigtige ligapoint og dermed adgang til VM-finalen.

Turneringen i forbindelse med Agritechnica er sæsonens syvende turnering, og i toppen af den samlede konkurrence ligger foreløbig holdet Trelleborg foran John Deere og Krone. Alle tre hold har indtil nu scoret flere end 300 point.

Der er yderligere fem turneringer i Farming Simulator Leage frem mod VM-finaleturneringen i forbindelse med Farmcon 20.

Præmiesummen til de fleste af ligaens turneringer er 12.000 euro, men til VM-finalen er præmiesummen 100.000 euro eller cirka trekvart million danske kroner.

rich-media-4
Store bannere gør det let at finde indgangene til Farming Simulators hal. Foto: Rasmus Dalsgaard.