Fendtforhandler og redskabsspecialist kører i marken med Fendtmodellerne 942 og 724 samt stubharve TriMax

Hvordan kører den nye Fendt Vario 942, og kan Dal-Bo's TriMax 630-stubharve gøre et ordentligt stykke arbejde? Vil man gerne have svar på disse spørgsmål kunne det være en ide at holde sig til, når Fendtforhandleren TBS og redskabsspecialisten Dal-Bo demonstrerer maskinerne forskellige steder i Jylland.

Det foregår efter drop-in-princippet. Den første demonstration finder sted fredag den 20. september i Grindsted, og næste gang man kører er tirsdag den 24. september i Breth.

Fra 246 til 415 hk

Den nye stortraktor Fendt Vario 942 udvikler 415 hk, og den vil der blive mulighed for at få afprøvet sammen med mellemkklasse-modellen Vario 724. Den udvikler 246 hk og skal prøve kræfter med stubharverne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Deres harvetænder er fordelt på 3 rækker med 27 cm's tandafstand og en harvedybde fra 5-30 cm. Harverne er udviklet til store mængder halm og afgrøderester, for med en rammehøjde på 85 cm stopper de ikke til. For at sikre harvetænderne kan TriMax udrustes med 2D­udløser, så harvetænderne ikke skades ved påkørsel af jordfaste sten.

- Som det er tilfældet med Fendt Vario 942 er der ikke mange, der har set den bugserede TriMax 630 i arbejde. Modellen blev første gang vist på Agritechnica 2017, så også her er der noget nyt at se, oplyser Martin Geiser fra TBS.