New Holland præsentere på Agritechnica 2019 forskudte slagler på tærskecylinderen.

På Agritechnica 2019 kan man hos New Holland se en opdateret udgave af rystermejetærskerene i CX7 og CX8-serien

Man har monteret en ny alternative cylinder, som kan vælges som ekstraudstyr. Der sidder forskudte slagler på den sektionsopdelte cylinder.

Ifølge New Holland skulle designet af den nye cylinder give et jævnere afgrødeflow, som reducerer støjniveauet i kabinen og formindsker risikoen for blokeringer.

New Holland fortæller, at der kræves op til 16 procent mindre tærskeeffekt, med den nye cylindre, hvilket burde reducerer brændstofforbruget.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kapaciteten burde i følge New Holland også stige, og der er tale om en forøgelse på op til 10 procent, sammenlignet med den traditionelle tærskecylinder med slagler på en række.

Flere funktioner fra kabinen

Soldet og forrenser-soldet kan nu justeres under kørsel fra kabinen Broåbningen på den roterende kerneudskiller kan også fjernjusteres fra kabinen og endelig kan enden af tømmerøret styres fra kørehåndtaget, så det bliver lettere at fylde kornvognene.

rich-media-1
Det er nu muligt at justerer tuden på tømmesneglen på CX7-8 mejetærskerne under aflæsning af korn.

Desuden fortæller New Holland, at der er kommet en hurtigere skærebordsautomatik til at følge jordens overflade, en sensor på stenfælden, så chaufføren advares, hvis den ikke er lukket, og en automatik til åbning af broen under den roterende kerneudskiller, når der reverseres.

Man har også monteret en ny avnespreder på maskinerne, som skulle være endnu bedre til at sprede materialet i fuld skærebordsbredde.