Verdensnyheden blev offentliggjort 1. august, og siden da har der været stor opmærksomhed omkring de nye Lexion mejetærskere. Når høsten er færdig, vil de derfor være at se hos alle de danske Class forhandlere til et særligt arrangement.

- Der er sket så meget nyt på de nye Lexion, så vi mener, at vi virkelig har noget at fortælle, siger Niels Stræde Danielsen, salgs- og produktchef på Class mejetærskere. Ifølge Niels Stræde Danielsen har der været meget interesse for de nye mejetærskere efter lanceringen, og han ser derfor frem til at fortælle alt om maskinerne til interesserede kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den største nyhed er, at der ændret på tærskeværket på både hybridmaskinen og rystermaskinen. Op til 70 procent af komponenterne på maskinerne er nye. Hovedmålene under udviklingen af de nye maskiner har været øget effektivitet og bedre udnyttelse af alle maskinens muligheder, fortæller Niels Stræde Danielsen.

Kom helt tæt på

Når Lexion vises frem bliver det med en præsentation og teknisk gennemgang af modellerne, men også det nye skærebordsprogram er en del af arrangementets program.

- Som deltager får man en klar fornemmelse af, hvad de nye Class mejetærskere indeholder. Med de nye Lexion maskiner er der endnu engang lyttet til kundens ønsker og behov, og med de nye modeller har vi uden tvivl stadig de maskiner på markedet, som er bedst egnet til danske høstforhold, fortæller Niels Stræde Danielsen.

Road Touren starter allerede 3. september og første stop er ved Traktor- og Høstspecialisten i Kolding. Der er tilmelding til arrangementet, som skal ske til den lokale Class forhandler. Derudover kan hele programmet og flere informationer ses på claas.dk.